Bästa serien någonsin?

138346-9

Nästa måndag, nästa måndag, nästa måndag...Ge mig avsnitt 16 nu! I want, jag är besatt.

En smula klantigt?

Jag är en dum flickvän. M var lite arg innan, med ett leende dock. Fast då hade han redan lyckats fixa det jag ställt till med. Jag äter nämligen ibland vid datorn. Och det vore väl kanske ok om det inte vore för att han har köpt en laptop som är som hans bebis. Den sover till och med bredvid honom ibland. på golvet då alltså :)
Anyway så var han lite putt för att tydligen hade en smula råkat hamna under bakåt knappen så den funkade inte. Trots att jag har varit väldigt försiktig när jag ätit vi datorn. Anyway så var det inget mer med det. Jag lovade att aldrig mer äta vid datorn. Nu är han ute med en kompis och jag sitter och skriver lite på bloggen då jag märker till min fasa att y-knappen knappt funkar. Det sitter något under den. SMULAN! Den är kvar, han sa ju att han fick ut den. Help. Aja. Y-knappen kanske inte är så viktig? Förlåt, förlåt. Hoppas det går att fixa. Vågar mig inte på att själv försöka fixa den. Jag kommer förmodligen bara ha sönder nåt.
Nu måste jag sova. Skola imorgon

Me no want cancer, me just want to be brown

Idag har jag legat i en cancermaskin.
Det var länge sen nu.
Är lite skeptor till dem. känns läskigt.
Men vad göra när man är vit som en snögubbe?
Brun utan sol, eller som alla skriver "BUS", vilket jag för övrigt tyckte var skit töntigt förut för att jag trodde att det syftade på att man "busade sig brun"  typ fuskade. Ha ha. Lite efterblivet I know.
Men iaf. "BUS" Jag gör mina tappra försök då och då och visst det blir helt ok. Men LUKTEN.
Det funkar bara inte.
M har till och med gått och lagt sig i soffan och sovit en gång för att han inte klarade av att sova i samma rum som mig.
Och NEJ Dove´s luktar inte heller ok.
När man tar på den luktar man som en nyponros...well nästan iaf.
Men efter ca en timme luktar man som en hög med skit.
Så jag antar att tills det kommer en som inte luktar så får jag ligga i cancermaskinen


Vilken dag...

138346-8
                              Bild: La Redoute


Riktigt tråkig dag har jag haft. Inte ens varit utanför lägenheten. Ont i huvudet vilket troligtvis beror på att jag inte druckit kaffe idag pga att vi inte har någon mjölk hemma. Snabbkaffe utan mjölk = äckligt.

Väntar på att M ska komma hem, han skulle fixa med sig kaffe sa han. Har ju iofs kunnat gått ner till affären men varit för trött.

Piss dag verkligen. I morgon börjar jag iaf skolan igen. Skönt med lite struktur och lite grann att göra igen. Jag är inte van att vara ledig. Jag blir helt sego. Har bara suttit och kollat runt på nätet hela dan typ...hittade den här klänningen i La redoute katalogen. Synd bara att jag har köpförbud på typ några månader. Julen ruinerade mig. Tack kära csn som inte gav mig några pengar i december.

I helgen vill jag dricka vin med mina salopons.
I like.


Update

Update

Har inte skrivit på väldigt länge nu. Inte känt mig motiverad och inte haft någon bra inspiration.
en liten Update då?
Stressig men trevlig jul, lite pengar kvar, mycket trevlig nyårsafton. Pretty much sums it up.

Nytt år nytt liv. Jag ska bli nyttig. Jag ska sluta röka. Frågan är vad jag ska göra först. Vet att jag inte klarar av att fixa båda grejerna samtidigt. Försöker iaf lite med nyttigheten nu.

I går kväll bestämde jag att jag skulle gå upp och gå en morgonpromenad innan frukost. Lättare sagt än gjort kan jag säga. Fattar inte hur folk pallar vara så hurtiga. När jag vaknade tänkte jag bara "aldrig i helvete" Och jag är en sån frukostmänniska att det enda jag tänker på direkt när jag vaknar är att äta.
Så efter några timmars slappande vid datorn ska jag iaf ut på en promenad nu istället. Hundra timmar senare.

I morgon ska jag på ansiktsbehandling för första gången. Det ska bli spännande. Jag är i desperat behov av nya produkter till min häx-hud. Min hud och jag är verkligen inte vänner just nu.

Nu ska jag ut och gå.