Cernit is the shit ;)


Nu har även jag hakat på trenden med cernitlera.
Jag blev ganska nöjd med resultatet. Kanske inte
så verklighetstrogen. Men det är ju min första ;)
Vad som är bra är att den går att äta också.
Beat that if you can!


                                  Cernit is the shit ;)

Hej mitt vinter (skit) land...

Idag var jag hurtig och ekonomisk och gick hem från jobbet. Men fan vad irriterad jag blev. Sand-gubbarna verkar vara väldigt snåla. Såg ut som en retard när jag gick med världens minsta steg. Plus att det tog typ en kvart längre att  komma hem.
Det känns inte riktigt ok att behöva köpa såna där anti-halk grejer med piggar på till skorna eller skriva ett argt inlägg till lokaltidningen när man är 23 år. Ös på sand för fan.

Vitaminer...

Nu har jag köpt Möllers Total. En vitaminkapsel och en med omega 3 olja. Undrar om jag blir nåt piggare.
By the way så är Möllers Total Malins favorit reklam. Undrar om jag blir lika pigg och får lika sprattliga ben som den snygga tjejen i reklamen? hahahaha

Dagens hest

Dagens hest

Addicted.

Skulle gått på Step-up idag. Men orkade verkligen inte. Är inte van att jobba heldagar så jag är helt slut. Tänkte kanske ställa mig på löpbandet direkt efter jobbet i morgon och sen träna basic aerobics 45 minuter på fredag. Så har jag varit ganska duktig den här veckan i alla fall :)
M visade mig ett roligt spel. Det skulle han aldrig ha gjort.  Nu är jag besatt. Very very funny. Söta små flygande hamstrar. Det bästa är musiken :)
Måste spela nu. Bye bye.

Här är det:
http://www.digyourowngrave.com/flight-of-the-hamsters/

Aerobics

Aerobics
Såhär ser jag ut när jag hurtar mig....I wish.


Igår var jag på aerobics. För första gången på typ 3 månader. Jag dog nästan. I alla fall trodde jag att jag skulle dö. Och det gjorde jag nästan. När vi stretchade så kände jag hur det började snurra och fick verkligen anstränga mig för att inte svimma. Fan vad pinsamt om man hade svimmat. Inte bara för att man skulle ramlat ihop till en liten vidrig svett-hög på golvet utan också för att då skulle alla fatta vilken klen vekling man var.
   En sak till som stör mig. Jag tycker det är skit kul med aerobics, men... Efter ungefär 5 minuter så är jag helt illröd i ansiktet och rosa på armarna. Det är typ bara jag som blir så. Ok, andra kanske ser lite lätt rosarosiga ut på kinderna. Men jag ser verkligen brännskadad ut. Inte kul. Känner mig lite som ett missfoster. Men men, nu ska fläsket bort.

Läskig gris.

                                                                 138346-11

Igår tittade vi på Sågen 3. Den var rätt äcklig, mest i början dock. Har inte fått några konstiga idéer av den än iaf. Förutom att jag kände ett starkt behov av att titta under sängen innan jag skulle somna.
Grisarna var äckligast. Monster grisar.

Me like this. hahaha

Me like this. hahaha

Update

Pommesen var döda.
Helt svarta.
Nej nu jävlar.
Nu vill jag nästan dö.
Fan fan fan.
Jag skulle ju bli tjock

Hello, I´m fatso

Jag är så duktig.
Jag är så tjock.
Pommes frites i ugnen  + Therese = Klad men tjock Therese
Jag har gått upp 2 kilo från min normalvikt. Som ändå är över min "vad jag kan acceptera vikt"
Inte bra. Men men. Vi har verkligen inget hemma. Orkar ej gå ner till affe. Jag är lat.

Naturprovet idag gick åt helvete. Men det är ju han. Den där läraren. Så vad kan man förvänta sig?
Hans prov är svåra.

Matteprov i morgon. Men matte är faktiskt roligt. Borde dock plugga. men oj. Kom just på; Pommes fritesen...eller hur man nu skriver det...haha.

Måste hämta....brända brända.

Hejdå. Nu ska jag gå¨och bli ännu tjockare. Min mage är en deg.
Bye


Handicabable

Det står still i min hjärna nu. Analys av ett grekiskt drama. Rövigt roligt. Det är fan sjukt svårt. Trodde jag hade lätt för at skriva men har tydligen glömt bort hur man gör. Eller skriva är lätt men grejer som peripeti och så vidare. Dear god, please help me. Boken är jätte roligt skriven också, som en dikt/sång. Typ 400 år före kristus i originalspråk. Vill ej, vill ej, vill ej. Jag vill festa. Fattar inte hur alla studenter har så mycket tid att festa hela tiden. Jag vill också. Men pallar inte att vara bakis och plugga.

Tur att M inte är hemma iaf. Så att jag får lite gjort. Eller hmmm...skulle nog få mer gjort om han hade varit hemma.

Sitter och dricker en energidryck och hoppas på att den ska bända upp mina ögon och få dem att sluta svida så mycket. By the way, måste energidrycker smaka som all jordens sötma combined in one drink. bläää.

Bla bla bla

Ja, jag vet, jag har typ världens roligaste blogg. Jag uppdaterar typ en gång en gång varannan vecka
och skriver aldrig om nåt coolt och poppis typ asos eller utvik. Well, jag lär ju inte direkt hamna på någon flashig blogg lista eller vinna något pris för min lilla blogg. Ärligt talat fattar jag faktiskt inte hur folk orkar uppdatera så mycket och komma på så mycket att skriva. Inte så att jag är alldeles för upptagen
och viktig. Jag orkar bara inte. Jag är lat. Måste plugga. Men vad gör jag? Sitter vid datorn som vanligt. Tänkte sätta mig och plugga direkt när jag kom hem vid tre men har fortf inte slagit upp böckerna, Först en "bloggrunda" på ca en timme. Måste alla uppdatera så mycket? Jag får psykbryt :) Sen har jag tittat på nya prison break som kom idag. I love. Fan vad bra det var. Nu sitter jag och bloggar och snart kommer M hem...Jag är nog fan världens slöaste. Nej nu måste jag väl....Matteboken ropar på mig