Humor

image25

http://www.youtube.com/watch?v=3gNktI3AF4Q

Skön. Älska Salad fingers

Pollen is it you?

Jag tror Malin har smittat mig med pollen, damn you ;) Why me? Jag som alltid har varit det friska barnet. Till skillnad från min astma-allergi familj. Men så nu. Vad händer? Vaknar bakis och sliten av att mina ögon bara rinner, näsan killar och jag har nyst ca 30 gånger idag. Mitt ena öga är även typ hälften så stor som det andra, och helt svullet och rött. Näe, det här är inte ok. Nu måste jag nysa lite.

Hejdå.


Music

image24
Bild: azuli.com

Me really like.
Bäst: Ultra Dj's - Me & U
Har snart lyssnat sönder den. Så skön.

Trött.

Jag är så otroligt trött. Har varit intensivt sista tiden. Börjat på ett nytt extrajobb. Massa prov osv. Iaf steg jag upp vid 04.15 i morse! Ja det är sant. Jag satte mig och pluggade psykologi i ca 3,5 timmar. Provet gick dock bra så det var värt det. För övrigt är ju psykologi sjukt intressant. Sen var jag hemma en liten stund för att sedan åka till min kvällslektion i Svenska. Vi har nationellt prov imorgon och skulle gå igenom lite som man behövde veta. Så imorgon ska jag skriva uppsats i fem timmar! Fan jag vill ju gå på stan/shoppa/njuta av vädret. Bläsch. Snart är det iaf valborg! Årets roligaste dag :)

Jo, en sjukt irriterande grej. jag gjorde nåt  test om man var höger eller vänster-ögd. Jag var iaf högerhögd vilket jag anade. Det betyder även att jag är lite osmartare än alla vänsterögda. Men ända sen jag gjorde det där testet så tänker jag på att jag kollar mest med höger öga hela tiden. Ibland känner jag mig praktiskt taget blind på vänster öga. Som att det bara är ett bihang typ. Ok. makes no sense, konstiga tankar jag vet.

The fray

Älskar när man hittar musik på datorn man inte visste om. Hur har jag kunnat missa denna underbara grupp?
Fan vad bra!!!!


....

image21

Tredje dagen med mitt nya linne. Snuskigt? Ja, kanske. Men jag har aldrig påstått att jag är fräsch :) Såhär ska det verkligen kännas med ett nytt klädesplagg. True Love. Försökte få en till en bild på linnet på min heta(?) kropp. Men jag är inte så teknisk att jag fattar hur man ställer in självutlösare på kameran. Haha.

Har varit hos mamma och ätit påskmat idag. Det var trevligt och gott. Nu ska jag typ aldrig mer äta, åt så mycket och fan kom på att jag har ett påskägg i väskan. Hoppas jag glömmer bort det.

Jag, lillebror och mamma gick på en promenad efter maten, dock blåste det så mycket att vi var tvugna att gå hem. Vi hann i alla fall leka i en lekpark jag lekte i när jag gick på dagis. Gungade i en jätte rolig gunga och åkte en jätte stor rutschkana. Ok. Det låter som att jag är typ 7 år. haha. Men det var skit kul!

Ha en trevlig påskafton!

Myskväll med mig själv.

Är lite seg sen gårdagen. Men inte så bakis. Beror nog på att jag hållt igång hela dagen. Var nere och köpte lite mys till mig själv, bla Ben & Jerry´s cookiedough. De tog inte in den smaken förra gången, kollade varje gång jag var där, men nu så. I love it.

Har fortfarande på mig mitt Monkilinne, jag har bestämt mig för att min kroppshydda ska få bo i det nu. Det är så jävla skönt.

Funderar på om jag ska kolla på ett avsnitt av Lost, trots att det inte ens är bra längre. Men man måste ju kolla klart. Eller om jag ska kolla på en film. "Little miss sunshine" kanske. hmm... What to do? Ganska mysigt att vara hemma själv än så länge faktiskt. Man får bestämma helt själv :)

Puss och kram på er som läser!

Full

När är jag lite fuller.
Kom nyss hem från krogen. M är i sin hemstad över helgen så jag är själv.
Hade skit kul ikväll, trots att jag inte kände för att gå ut till en början. Men det blev skit kul. Och för en gångs skull kände jag mig rätt snygg. Händer typ inte ofta. Men ikväll var en bra kväll. Köote ett linne på monki idag, som jag verkligen älskade. så min stil, oversize med en typ varg på...mmm me like... Sorry för ev. stavfel. jag är mucho full. NU ska jag lägga mig, fan kommer vara rädd för spöken utan M. fan. fan fan

Bla bla

Jaha. Sitter och ska skriva en uppsats om Bellman som ska vara inne i morgon. Skit verkligen skit. Vi fick välja mellan Linné och Bellman. Seriöst, tycker faktiskt det är lite taskigt. Kan verkligen inte tänka mig något tråkigare i hela världen typ. Gjorde högskoleprovet i går också. Är besviken på mig själv att det inte gick bättre. Känner mig som jordens ointelligentaste just nu. Såg förresten att jag kommer in på Samhällsvetarprogrammet på mitt gamla högskoleprovsresultat till och med. Måste dock ha Matte C. Jobbigt dock att jag tror att jag vill läsa psykologi nu. Kommer nog aldrig börja på universitet..haha.
Jaja. Jordens tråkigaste inlägg. Men det finns några som klagat på att jag aldrig uppdaterat. ;) Så Rosebud, this is for you :)