en ensam fredagkväll...

Känns konstigt att inte göra något en fredagkväll. Efter att ha vart ute 8 helger i rad så blir man lite smått rastlös. Men det är faktiskt ganska mysigt och avkopplande att sitta själv och ta ett glas rödvin.
This is me this extraordinary evening...


image52

Mysteriet.

Jag somnade i vardagsrummet igår. När jag vaknade så låg min mobil bredvid mig. Det jag såg skrämde mig

image49

Detta har jag tydligen skrivit i sömnen. Vem är replen? Varför vill jag vara i Replen? Jag är mycket konfunderad.

Blääää

Update: Fan vad jag mår illa av matlagningsgräddkaffen. Inte att rekommendera med andra ord.

Kaffe, livets dryck

Var på obligatorisk forskningsinfo idag. Rätt intressant. Något störande bara att jag ligger så mycket efter i pluggandet till tentan och hellre hade varit hemma och pluggat. På slutet var jag så trött att jag höll på att somna. När jag kom hem var jag ännu tröttare (är fortfarande) Känns som att hela huvudet är inlindat i bomull ungefär. Iaf, det jag vill komma till är detta: Jag bryggde lite kaffe i hopp om att bli piggare (får inte sova middag idag, måste plugga) Öppnade sedan kylen och såg att vi inte hade någon mjölk. Det är bland det värsta jag vet, jag kan inte dricka kaffe utan mjölk, det smakar päckel. Jag skrek rakt ut "Noooooooooo" Det bör tillägas att jag är ensam hemma så jag vet inte vem jag hade hoppats skulle höra mitt förtvivlade skrik. Jag brukar prata för mig själv när jag är ensam. Inte med mig själv dock. Det är en stor skillnad på att prata med sig själv och för sig själv.

I alla fall så slutade det med att jag i ren desperation tog vad jag hade. Matlagningsgrädde. Hmmm. Det smakade rätt så mysko.