Dexter

image20

Måste bara tipsa om en sjukt bra serie. Jag och pojkvännen kunde inte sluta titta. Igår såg vi sista avsnittet. En till säsong är tydligen planerad. Ska komma i september. Yeeey

The funeral

Band of horses

"The funeral"

Den är nice, tror jag vill ha den på min framtida begravning.

Början av mitt nya liv

Idag gjorde jag och mitt jobb slut.
Wiiiiiiiii

Saknad

Ibland saknar jag detta extremt mycket


http://www.youtube.com/watch?v=hBd71g97KSU&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=1KYhI_sl1JE

Da list

Egentligen ogillar jag listor. Men jag känner att min blogg kanske är lite väl anonym. Får väl bjuda lite på mig själv :)
Jag utmanar Salopon att också göra detta.

6 roliga/konstiga sanningar om mig.

1. Jag måste anstränga mig för att gå rätt. Jag går lite inåt med fötterna om jag inte anstränger mig. Detta har lett till en ansträngd ganska konstig gång.

2. Jag är beroende av skönhetsprodukter. Hårprodukter, hudvård och smink. Älskar att prova nya saker. Använder bara en bråkdel av vad som står inne i badrummet men kan ändå inte göra mig av med det andra. Det får stå och se snyggt ut :)

3. Jag lider av tvångstankar. Inte så att jag är helt psycho men jag har mina små ritualer. Bla. är jag smått maniskt rädd för att det ska börja brinna. En bra period kollar jag bara spisplattorna och plattången. En sämre kan jag dra ur alla kontakter ur väggarna. Har läst att mobilladdare kan börja brinna :)

4. Jag är nog jordens klantigaste människa. Tappar/välter ut saker hela tiden. Har för bråttom helt enkelt.

5. Jag har blivit fotad för att vara på omslaget till en brittisk tidning. Det var för ett par år sen när jag jobbade på Ibiza. Bilderna hamnade aldrig på omslaget men det var kul att leka fotomodell för en dag. :)

6. Jag kan nudda näsan med tungan. Min tunga är inte onormalt lång men jag har övat in en teknik. Plus att min tunga är lite ormig :)

Liv?

Vart är mitt liv?¨
Jag har tappat bort det.
Drunknar i plugg.
Har inte ens haft våran tjej-vecko-fika ju :(
Tror vi måste ha en tjejmiddag snart.

Plugg

image19
Min plugghörna, formerly known as vårat matbord.


This is my life today. Bläää. Solen skiner och jag vill ut och vara vårig. Ibland känns det jobbigt när jag knappt vet vad jag jobbar mot för mål. Vilken utbildning jag vill gå. En sån här dag är det speciellt jobbigt. Men ikväll ska jag och pojkvännen iaf gå ut och äta sushi. mmm. I really love :)

Heaven

Nu är jag glad. Lyssnar på ny house (finally) och städar. Kanske inte låter så kul men det är betydligt roligare än vad jag sysslat med de senaste dagarna. Har pluggat. Har egentligen sjukt mycket att göra nu också. Nästa vecka har jag två prov och två inlämningsuppgifter. Men nu tänker jag bara njuta. Av en stund i min egen lilla värld.

Dagens värsta: Ben & Jerrys "Cookiedough" Är SLUT på ICA. "Phish food" fick duga som lunch. Men den är fan inte alls lika god. Fan vad jag är nyttig. Men jag har dock börjat träna regelbundet :) Min vikt är cp. Den studsar upp och ner som en studsboll. I morse hade jag gått ner 2 kilo. Me like. Det firade jag med glass. Typiskt mig. Undrar varför jag ej är smal. haha


Hej, jag heter skabb.

image17

Ja, så här har jag gått runt idag. Jag är skabbig, jag vet. Så här ser jag ut efter ca två dagar med nagellack. Det är därför jag aldrig orkar måla på nåt. Plus att det tar så lång tid för det att torka. Och precis när man tror att nej men nu måste det ju ha torkat. Så tar man i någonting och så är allt förstört. Bajs.

Vad gör jag vid datorn? Jag ska plugga. Fan vad jag har noll självdisciplin. Nej nu måste jag stänga av datorn.

Hejdå

Sexiga grannar

Igår när jag skulle sova så hörde jag några som hade sex. Det lät verkligen ashögt. Som tur var höll de inte på så länge. I vardagsrummet brukar vi höra våran andra granne ibland. Hon låter typ som en varg som ylar när hon har sex. Skit skumt.

Kom då att tänka på, varför låter alltid tjejer högst? För killarna hör man aldrig. Har tjejerna det skönare eller är de porrfilmsskadade? Bara en liten vardagsfundering :)

Bananen

Mitt cernitsmycke blev tydligen en succé. :)
Roligt att så många tyckte det var kul.
Tack för alla kommentarer.
Om nån är intresserad av att köpa det så skynda, det börjar bli brunt nu.
Intresserad? Maila mig på:
cernitbanan-smycke-eller-mellanmå[email protected] ;)