Hej, jag heter skabb.

image17

Ja, så här har jag gått runt idag. Jag är skabbig, jag vet. Så här ser jag ut efter ca två dagar med nagellack. Det är därför jag aldrig orkar måla på nåt. Plus att det tar så lång tid för det att torka. Och precis när man tror att nej men nu måste det ju ha torkat. Så tar man i någonting och så är allt förstört. Bajs.

Vad gör jag vid datorn? Jag ska plugga. Fan vad jag har noll självdisciplin. Nej nu måste jag stänga av datorn.

Hejdå

Kommentarer
Postat av: Allie

Haha du, så exakt såg mina naglar med ut för någon timma sen (till och med samma färg), men nu har jag tagit mig i kragen och målat om de:D;P

Postat av: Malin

Haha! Men om jag inte minns fel så var det faktiskt jäätefint i lördags! :) Hehe! Jag har fortfarande bara kommit till fila naglarna stadiet - inte måla dem! :)

2007-03-06 @ 15:39:18
URL: http://fandonia.blogg.se
Postat av: Cissi

noll självdicipplin? du är inte ensam någon stans..

2007-03-07 @ 00:32:01
URL: http://cissicissicissi.blogg.se
Postat av: Malin

Förresten! I måndags "vägde jag in mig" på 69,8 kg. Alltså ska jag hem till dig för att väga in mig kommer ju jag efter, för jag kommer inte hinna hem till dig på några dagar (ska jobba imorgon o fre). Så du får ta mitt ord på att detta är den vikten jag väger in mig på! :) Så 64,8 är mitt slutmål! Sååå är jag med nu? (på slutvägningen så tar jag nog me min våg så det blir rättvist) :)

2007-03-07 @ 18:52:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback