Plugg

Nu är det dags att ta tag i allt plugg som jag inte orkat ta tag i.
Nästa vecka är en helvetesvecka. 3 prov och en inlämningsuppgift, fy. Varav ett prov är på en hel kurs. Jag är inte bra på flexkurser. Disciplin? Nej det har jag ej.  Nu har jag i alla fall tagit tag i det hela och sitter och pluggar företagsekonomi. Men jag börjar må konstigt Känner mig lite hängig och mår illa. Var så hungrig när jag kom hem från skolan att jag höll på att svimma. Lagade minnestronesoppa och åt en minibaguette till, men blev inte mätt typ. Sen efter det har jag mått illa, men jag kan inte äta, har ingen matlust. Hmm...hoppas jag inte håller på att få vinterkräksjukan eller nåt. Det har jag verkligen inte tid med.

By the way så köpte jag två jultriss idag. Jag vann inte ett öre. Jag har nog mest otur i världen.
Nej, back to my books.

Ibland känns allt skit...

Som idag till exempel.
Ångest när man går ur sängen.
Orolig känsla i magen hela dagen.
Frusit och varit snurrig.
Vill bara somna.
Och när jag vaknar ska allt vara lätt.

Mmmm...money

Mmmm...money

Jag tror jag vill plugga Samhällsvetarprogrammet.
Jag vet att jag sagt hela tiden att jag ska bli rik.
Men jag skrapar ju fortfarande mina triss. Ger aldrig upp.
Dagens andra tantvarning.

Dödsstraff

Såg filmen "The life of David Gale" i söndags och blev påmind om något jag brinner starkt för. Dödstraff. Sen slötittade jag lite på "Bullshit" på tv6 för nån dag sen och då handlade det också om dödstraffet i USA. Det var en kille som  var för dödstraffet som sa "Det har uppskattats att det avrättas ca 25-40 oskyldiga, enligt min uppfattning rör det sig mer om ca 20-25" Men hallå? Ska det ens vara ok att det avrättas oskyldiga och finns en felmarginal när det rör sig om folks liv? 20-25 st är 20-25 för mycket! Sen hörde jag kanske det sämsta argumentet jag hört: " USA är ett land med extraordinära friheter, då krävs det att vi har extraordinära straff" Jag önskar att dessa människor inte bara såg allt i svart eller vitt och tog sig tid att tänka till lite. Blir så arg.


Gammal och skruttig.

Idag blev jag glad när jag fick visa leg när jag köpte cigaretter.
Det har jag aldrig blivit förut.
Tantvarning.

Fin

Fin

Vill ha en katt nu! Typ en Birma, de är fina, Men dyra :(

Har haft en ok dag, Gick i skolan till 14.40. Fick tillbaka Geografiprovet. G+, Fy fan vad dåligt. Men han rättar som en kratta, fattar ingenting av hans system. Frågade om mitt G+ inte kunde bli ett VG- istället då bara skrattade han lite. Hata geografi, hans prov är svåra.
Min "kompis" hade med sig en bärfis på sin väska som han slängde ner på golvet. Helt plötsligt låg den i min bok. Bläää. Kryp är äckliga. Borde inte bärfisarna ha dött nu by the way?

Festen i lördags var kul, vi kände typ inga men det blev roligt ändå. Full som en kastrull.
Kläckte en rätt dum kommentar om att jag har åldersnoja, inför en massa 27+:are. En del över 30. Bright. Fick en del konstiga blickar och skratt.

Nu ska jag väl ta tag i pluggandet. Kul kul.

Mysig fredag

138346-1
Hej Hej hallå bloggen. Och Salopon (kanske den enda som läser) Ge mig adressen till din blogg btw!
Idag har jag gått i skolan, hade matteprov. Det gick bra.
Sen var jag och fikade med M och V, mysigt och väldigt roligt. Ikväll blir det lugnt till Idol. Jag kommer väl somna innan man får se vem som åker ut som vanligt. Jag har fan narkolepsi.Hatar att vara en gammal särring som somnar jämt. Ha ha jaja. Men imorgon blir det iaf fest...wihooo

Min roligaste dag ever?

Idag har jag varit och intervjuat en tant på brottsofferjouren. Till ett skolarbete. Sen var jag på Geografi, det var skit tråkigt som vanligt. Vi fick kolla på film AGAIN. bläää. Gick en stund på stan också och kunde inte hålla mig från att köpa en svart poloklänning. Såå mysig. Nej nu ska jag laga lite mat.


Hej!

Jaha, då har man skaffat en blogg. Har dragit mig för det ett tag för att jag inte vill hänga ut mig på nätet. Men what the fuck, here I am. Läser så pass mycket bloggar och bara snokar runt så nu är jag iaf lite mindre anonym :)
Kan typ ingenting om det här så vi får se hur det går.

Baj Baj äppelpaj